Українська офтальмологія – це сучасний концепт лікування важкої очної патології. Зовсім недавно в світі з'явилися роботи про хірургічне лікування важкого хронічного захворювання рогівки – дистрофії Фукса, що приводить до поступової втрати прозорості рогівки та, отже, і зору. Раніше це захворювання лікувалося лише пересадкою рогівки.

Сьогодні ми можемо запропонувати пацієнтам більш швидкий, комфортний і фінансово привабливий метод хірургії, уникнувши пересадки рогівки. Вперше такі операції почали застосовувати в клініці «АЙЛАЗ» близько 2-х років тому.

Нещодавно в Одесі в інституті Філатова пройшла традиційна міжнародна конференція, де головний лікар клініки «АЙЛАЗ» – Ковальов Андрій Іванович – представив результати цієї інноваційної роботи та в конкурсі відеоробіт отримав друге місце. Вітаємо клініку «АЙЛАЗ» з високими результатами!

Імідж інноваційної офтальмологічної клініки знову був підтверджений високою оцінкою колег. А для пацієнтів, які страждають на цю серйозну недугу, завдяки зусиллям клініки «АЙЛАЗ» відкриваються нові перспективи!

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ! 

Задайте питання лікарю-офтальмологу 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: +38(044) 364 10 01