Через значний попит на пенсійну програму від клініки «АЙЛАЗ», завдяки якій ми допомогли тисячам пацієнтів із віковими змінами очей, проєкт з  хірургії катаракти для українських пенсіонерів офіційно продовжується! Піклуватися про здоров’я своїх батьків, бабусь і дідусів – найвища вдячність, що ми можемо їм висловити. Аби підвищити нашу відповідальність і залучити пацієнтів подбати про своїх родичів, ми заощаджуємо ваші кошти та рекордно знижуємо ціну!

ЛІКУВАННЯ

ВАРТІСТЬ

Факоемульсифікація катаракти з імплантацією лінзи, що згинається, Aspina (Zeiss), Slim Flex (PhysIOL), Akreos Adapt (Bausch&Lоmb)
Одне око

12 500 грн.*

У суму входить хірургічне втручання, консультація анестезіолога, супровід анестезіолога під час операції, перебування в палаті реабілітації, місяць спостереження та комплекс медикаментів після операції.

Програма діє до 30 листопада 2021 року.

* Заощаджені кошти не відбиваються на якості ліків, обладнання або використаних матеріалів. Вартість знижено за ініціативи хірургів та за їх власним рішенням.

Дорожіть можливостями піклуватися про здоров’я та зір близьких людей. Нехай кожна родина буде здоровою та щасливою! Проводьте час разом і цінуйте кожну мить, коли ви можете бачити один одного, а ми допоможемо вам у цьому!

Подробиці та запис на видалення катаракти в Києві за номером тел.: 044 364 10 01.

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ! 

Задайте питання лікарю-офтальмологу 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01