На початку війни з Росією ми, клініка «АЙЛАЗ», звернулися до всіх наших партнерів із проханням про допомогу. Ми вдячні всім, хто відгукнувся, та хочемо про них розповісти нашим пацієнтам.

Сьогодні ми отримали медичний вантаж від швейцарської компанії STAAR – єдиного у світі виробника задньокамерних факічних лінз із сополімеру колагену людини. Нас із компанією пов’язує багаторічна дружба. У 2007 році клініка «АЙЛАЗ» запровадила в Україні цю унікальну технологію корекції високих ступенів короткозорості та далекозорості.

З цього часу тисячі українців мали змогу отримати високий зір і свободу від окулярів та контактних лінз. Сьогодні компанія STAAR допомогла Україні, не залишилася осторонь, надіславши хімієпрепарати для онкохворих. Ми пишаємося таким партнером, і наші пацієнти, які зробили корекцію зору шляхом імплантації факічних лінз ICL, можуть цим пишатися так само.

Водночас ми відмовилися від усієї медичної продукції, зробленої в РФ, і закликаємо наших колег та пацієнтів бойкотувати будь-яку медичну продукцію РФ.

 МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ! 

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01