Опір України та її успіхи у визвольній війні з росією, що ми ведемо вже понад місяць, вражає громадськість усього світу.

Дуже важливо пояснювати нашим друзям і партнерам, як живе Україна, які цінності для нас важливі та наскільки абсурдні заяви про демілітаризацію й денацифікацію.

На тлі безпрецедентної інформаційної війни, яку веде рф проти України, ми зобов’язані демонструвати та доводити наші цінності.

Клініка «АЙЛАЗ» веде постійну роботу з інформування наших друзів, колег, знайомих з усього світу про реальний стан справ в Україні сьогодні, про нашу визвольну війну з росією.

Ми організували зустріч головного рабина України Моше Реувена Азмана з військовим кореспондентом зі Швеції Хамаде Кассем. Зустріч відбулася у Київській центральній синагозі.

Говорили про свободу віросповідання, релігійну лояльність в Україні, ставлення до війни в єврейській громаді.

«Українських євреїв не треба ні від кого “звільняти”», - сказав Моше Реувен Азман. – «Ми робимо все для якнайшвидшої перемоги та я у своєму рідному місті, поруч із моїми людьми».

На фото – акредитований військовий кореспондент Хамаде Кассем (Швеція), Моше Реувен Азман – головний рабин України, головний лікар клініки «АЙЛАЗ» Ковальов Андрій Іванович.

Шановні колеги та пацієнти, не шкодуйте зусиль, пояснюйте ще й ще раз абсурдність хибних звинувачень і вимог путіна проти України, немає виправдань цій війні та весь світ має про це знати.

ПРАЦЮЄ ДЛЯ ВАС! 

Задайте питання лікарю-офтальмологу 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01