Справа наліво: Ковальов Андрій – головний лікар клініки «АЙЛАЗ», Тука Георгій – один із керівників тероборони Києва, акредитований військовий кореспондент Швеції Хамад Кадем

Безумовно, це консультативна та лікувальна допомога бійцям, гуманітарна допомога в оснащенні й зміцненні центрів, безпосередня участь наших працівників у лавах тероборони.

На днях «АЙЛАЗ» в особі нашого головного лікаря Ковальова Андрія Івановича організував інтерв’ю одного з керівників тероборони Георгія Туки (колишнього заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб) із шведським військовим кореспондентом, який цікавився феноменом безпрецедентно високої самоорганізації Українського народу в захисті своєї країни. Такі інтерв’ю дозволяють іноземним кореспондентам краще розуміти нашу країну, а це, у свою чергу, формує підтримку України серед населення різних країн. І активна підтримка України змушує уряди країн діяти рішучіше та швидше.

Зараз ми постійно спілкуємося з нашими закордонними колегами, з якими нас пов’язують багаторічні наукові та особисті стосунки. Ми бачимо їхню щиру турботу про долю України. Вони не можуть усвідомити реальність і цілі того, що відбувається – терор, геноцид, насильство та знищення української нації й державності. Нам слід було більше говорити про Україну та наші територіальні проблеми раніше й більше, нам слід про це говорити зараз без зупинки і не пропускаючи таких можливостей.

Ми, медики, можемо допомогти своїй країні не лише професійно, ми можемо більше. Ми це робимо!

ПРАЦЮЄ ДЛЯ ВАС

Задайте питання лікарю-офтальмологу 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01