Ми дуже пишаємося колективом медичного центра «АЙЛАЗ», що проявив себе надзвичайно мужньо в такий непростий для нашої країни час. Виконавчий директор клініки продовжує регулювати та координувати її роботу зсередини, креативний відділ працює над донесенням до аудиторії важливої інформації та над публікацією матеріалів, а команда контакт-центру, не дивлячись на обставини, продовжує тримати комунікацію з кожним пацієнтом, який цього потребує.

Окрема подяка лікарям, які продовжують консультувати онлайн і, за потреби, готові приймати в клініці!

Наші лікарі-чоловіки в перші дні війни самостійно мобілізувалися та зараз знаходяться у різних «гарячих точках», де відбувається боротьба з окупантами.

Ще одна людина, яка не афішує своєї діяльності, але ми дуже хочемо це зробити заради підтримки нашої команди – це головний лікар клініки Ковальов Андрій Іванович. Він щодня спілкується з нашими закордонними колегами, збирає гроші на армійську або медичну допомогу в Україні. Його зусиллями зібрано вже понад 50 тис. доларів від наших колег у фонд «Повернись живим» і доставлено з-за кордону кілька великих вантажівок з ліками!

З кожним днем все більше людей відгукуються та хочуть нам допомогти. На нас виходять вже навіть незнайомі люди, а переказ грошей досягає позначок від 1000 до 10 000 доларів!

Ми обов’язково запросимо наших колег після перемоги до себе в гості та покажемо їм, яка гарна Україна.

Ми вражені завзятістю та мужністю нашого колективу, як і його засновників. Пишаємося, що це випробування, яке дійсно показало наші справжні обличчя, не зламало нас, а тільки підтвердило, хто ми є.

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Задайте питання лікарю-офтальмологу 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01