Цей спеціальний випуск Ophthalmology off the Grid був показаний під час зустрічі Millennial EYE Live 2022 в Остіні, штат Техас (США). Андрій Ковальов, головний лікар офтальмологічної клініки «АЙЛАЗ» із Києва, доктор медицини, приєднався онлайн до зустрічі з Блейком Вільямсоном, також доктором медицини та магістром охорони здоров’я. На зустрічі Андрій Ковальов розповів, як він та його родина підтримують зусилля щодо цивільної оборони його рідної країни від російської агресії.

Завдяки цьому інтерв’ю було зібрано понад 100 тис. доларів від слухачів та учасників конференції. Дякуємо всім нашим закордонним колегам, багатьох з яких ми навіть не знаємо.

Ви надали конкретну та значну підтримку Україні, діючи за велінням серця та на знак захоплення мужністю українців, які захищають свою країну. Разом ми переможемо.

Завдяки цьому інтерв’ю за два дні після конференції зібрано понад 25 тис. доларів від її слухачів та учасників. Наразі через фонд допомоги Україні «Help for Ukraine» продовжують надходити кошти.

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01