Мікроімпульсна транссклеральна діодна циклофотокоагуляція дуже ефективна у лікуванні глаукоми. Офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» налічує великий спектр методів лікування очних хвороб під індивідуальні запити пацієнта. Наша команда досвідчених спеціалістів надає і цю послугу.

Мікроімпульсна транссклеральна циклофотокоагуляція (також зустрічаються такі назви, як МТЦФК, MicroPulse transscleral cyclophotocoagulation, MP-TSCPC) – скорочено «мікроімпульсна Цикло». Попри складну назву, метод має цілком очевидні та зрозумілі переваги для пацієнта:

  • значне зниження внутрішньоочного тиску;
  • можливість застосування на ранніх стадіях глаукоми та при високому зорі;
  • можливість не робити або надовго відкласти хірургію глаукоми;
  • можливість знизити тиск після мікрохірургії ока;
  • можливість багаторазового повторення без шкоди оку та зору.

Отже, один із сучасних методів лікування глаукоми – це лазерна мікроімпульсна циклокоагуляція. Ця новітня технологія набуває все більшого застосування. Як проводиться лікування та для кого воно підходить? Розповідає Розумій Наталія Михайлівна, кандидат медичних наук, Заслужений лікар України, лікар-офтальмолог вищої категорії медичного центру «АЙЛАЗ»:

Як відомо, глаукома може спровокувати сліпоту та є однією з найбільш розповсюджених причин втрати зору. Саме тому ми рекомендуємо нашим пацієнтам своєчасно звертатися до офтальмолога. Ми готові вам допомогти.

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01