Повномасштабна війна рф проти України триває вже майже рік. Кількість важко поранених військових і тих, хто отримав інвалідність, зростає. Співробітники офтальмологічної клініки «АЙЛАЗ» закликали партнерів звернути увагу та долучитися до проєкту, спрямованого на медичну реабілітацію наших захисників.

Мета проєкту – надання сучасної ефективної медико-психологічної реабілітації поранених військових. Проєкт буде здійснюватися на базі реабілітаційного центру, що має досвід реабілітації військових з важкими травмами хребта, контузіями, втратою кінцівок, зору. Центр має потужне оснащення, гарні умови проживання, висококваліфікованих фахівців і велике бажання допомогти нашим хлопцям.

Вже в лютому коштами «АЙЛАЗу» та його співробітників 5 військових першими проходять свою місячну реабілітацію.

Проєкт передбачає повну звітність з інформацією про конкретних військових, яким надана допомога. Наше керівництво особисто веде цей проєкт, а тому вся діяльність здійснюється відкрито та прозоро. Ми за те, щоб Україна не просто перемогла, а максимально змінила відношення людей до прозорої економіки, де відповідальність за свої дії та надавання звітів стануть нормою.

Наближаємо перемогу у наших серцях, нашій свідомості та наших вчинках!

Все буде Україна!

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01