лікарка-офтальмолог медичного центру «АЙЛАЗ»

Жупан Дана Богданівна

При катаракті відбувається прогресивне помутніння кришталика ока, що призводить до все більшого погіршення зору. В офтальмологічній клініці «АЙЛАЗ» застосовується ультразвукова факоемульсифікація катаракти – сучасна малотравматична методика видалення катаракти. В процесі операції ультразвукова енергія дрібнить помутнілий кришталик (катаракту), після чого отримана емульсія видаляється з ока, а замість помутнілого кришталика імплантується новий – штучний.

Така операція видалення катаракти є сьогодні найбільш безпечною, хірургія – безболісна та швидка.

Іноді наші пацієнти скаржаться на спалахи світла після видалення катаракти. Це не є післяопераційним ризиком чи наслідком операційного втручання. Всі мушки, лінії та інші спалахи світла вже були присутніми в гелеподібній структурі ока, але були непомітними через поганий зір.

Не варто переживати, пацієнту потрібний деякий час, щоб звикнути до цих елементів, а згодом вони або зникають, або перестають турбувати.

Якщо ж спалахи світла дуже сильні та нагадують спалах камери, або ви помічаєте шторку при бічному зорі, то одразу скажіть нам про це.

Відшарування сітківки – рідкісне, але ймовірне явище після хірургії катаракти, що потребує додаткового хірургічного втручання.

Ви в надійних руках! Наша команда завжди шукає шляхи розв’язання найскладніших оптичних проблем і вдало знаходить оптимальний баланс збереження зору для кожного.

Деталі розповідає у відео Жупан Дана Богданівна, лікарка-офтальмолог медичного центру «АЙЛАЗ»:

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01