лікар-офтальмолог медичного центру «АЙЛАЗ»

Жупан Дана Богданівна

Компанія Visus Therapeutics завершила набір у дослідження BRIO-I, що вивчає безпеку та ефективність препарату Бримохол ПФ для лікування пресбіопії. Результати дослідження очікуються наприкінці цього року. Компанія завершила набір пацієнтів у ключове дослідження 3 фази препарату.

«Очікується, що Brimohol PF змінить тактику лікування пресбіопії, потенційно дозволяючи офтальмологам та оптометристам надавати своїм пацієнтам очні краплі, які добре переносяться, застосовуються один раз на добу й значно покращують зір поблизу протягом робочого дня та, відповідно, якість життя пацієнтів», - сказав Ретт Шиффман, доктор медичних наук, співзасновник, медичний директор і керівник відділу досліджень та розробок компанії Visus, в інтерв’ю Healio/OSN.

Подвійне масковане, рандомізоване, багатоцентрове дослідження BRIO-I оцінюватиме безпеку та ефективність препарату Бримохол ПФ (карбахолу та бримонідину тартрату) в учасників з еметропічною факічною й псевдофакічною пресбіопією, йдеться у пресрелізі. Офтальмологічний розчин без консервантів працює шляхом зменшення розміру зіниці для покращення зору, дозволяючи лише світловим променям, сфокусованим на сітківці, потрапляти в око.

«BRIO-I – це дослідження з безпеки та ефективності, основною метою якого є оцінка комбінації терапії карбахолом і бримонідину тартратом. Комбінована терапія карбахолу та бримонідину тартрату покращує зір на близькій відстані краще, ніж будь-яка з двох монотерапій, що застосовуються окремо», - зазначає Шиффман у пресрелізі. – «Продемонструвавши цей так званий елементарний внесок у цьому дослідженні, Visus стане першою компанією, яка досягне високої планки схвалення комбінованих препаратів для лікування пресбіопії у ключовому дослідженні 3 фази, що вимагається FDA».

Компанія планує представити результати на зустрічах у другому кварталі. Радіємо за колег та очікуємо на нові досягнення для сумісних перемог заради здоров’я наших пацієнтів!

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01