Поплавець Олена Володимирівна, лікарка-офтальмолог вищої категорії медичного центру «АЙЛАЗ», підіймає одну з актуальних тем для наших пацієнтів. Дійсно, інколи після видалення катаракти відбувається помутніння задньої капсули кришталика, що залишається під час операції для утримання штучної лінзи.  Людина починає відмічати, що зір, який був чудовим після операції, трохи знизився, нібито з’явилася тонесенька плівочка.

Це – вторинна катаракта. Ситуацію легко поправити. Для цього застосовується спеціальний лазер, що прибирає цю плівку. Тому, якщо ви спостерігаєте погіршення зору після видалення катаракти – зверніться до лікаря, не нервуйте та не бійтеся довіритися професіоналам. Дуже швидка та безпечна лазерна процедура відновить зір за декілька хвилин. Фахівці «АЙЛАЗу» мають все сучасне обладнання та досвід, що допоможуть швидко усунути вторинну катаракту.

Після операції ми рекомендуємо залишатися під регулярним наглядом свого лікаря та одразу повідомляти про помітні порушення зору. Будьте здорові!

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01