Західний реабілітаційно-спортивний центр і клініка «АЙЛАЗ» продовжують благодійний проєкт з надання реабілітаційно-відновлювальних послуг військовим.

Це щомісяця нові воїни ЗСУ, з опіками, закритими переломами, травмами та контузіями. За нашим спонсорством і завдяки вашим донатам на кожного солдата нараховується 78 000 грн.

Під час проходження реабілітаційно-відновлювальних послуг бійці отримують такі послуги, як заняття з фізичним терапевтом; індивідуальні заняття з нейропсихологом; індивідуальні та групові заняття з реабілітації.

За статистикою щодо досягнення поставлених реабілітаційних цілей, після проходження курсу у воїнів на 92% покращується загальна витривалість, збільшуються силові показники та толерантність до фізичного навантаження. Також команда працює над психофізичним станом, рівнем нервово-психічного напруження та здатністю долати втому вольовим зусиллям.

Наша ціль – повернути захисникам України працездатність в межах норми та просто дозволити їм емоційно відчути людську підтримку й нашу турботу не просто на словах. І спільними зусиллями нам це вдається!

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01