Результати наших з вами спільних донатів

До вашої уваги – наступна відеоісторія та звіт щодо останньої зібраної допомоги завдяки нашим з вами спільним донатам. Над реабілітацією кожного воїна працює потужна команда спеціалістів, що надають як фізичну, так і психологічну реабілітацію кожному бійцю. Всі аспекти важливі, адже ми знаємо, що з війни люди не повертаються такими, як були, й, на, жаль, це реалії наших днів.

Все, що ми робимо для кожного з них – має сенс. Ви тільки подивіться, яких дивовижних результатів вони досягають на цьому курсі. Нам не треба фокусуватися на тому, що зараз важко зібрати кошти, аби допомогти кожному, чи що зборів занадто багато, наша ціль – крок за кроком допомагати відповідно до своїх сил. Якщо кожен українець буде жити та діяти за цими правилами – ворог ніколи не посягне на нашу свободу й наші цінності.

Ми бажаємо миру Україні, бажаємо здоров’я нашим людям, бажаємо всім повернутися додому! І коли здається, що виходу немає, треба продовжувати вірити у диво. А воно обов’язково станеться, воно вже стається, бо ми досі стоїмо та вистоїмо аж до нашої Перемоги!

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01