Продовжуємо ділитися з вами історіями донатів, які щоденно надходять до клініки «АЙЛАЗ» та якими ми успішно допомогли вже понад 10 українським воїнам. Кожна їх історія унікальна, місцями моторошна, як сама війна, а місцями добра та прониклива, як надія на перемогу, що живе в серці кожного українця.

Як і обіцяли, у вкладенні до цієї статті – повна історія лікування та медична виписка Олексія, наступного бійця. У нас немає фонду для збору цих коштів, ми робимо це власними силами разом з вами та власниками клініки «АЙЛАЗ», які особисто передають гроші у реабілітаційний центр. Кожна гривня має належне місце й кожна потрапляє у звіт перед вами. Нам дуже хочеться, щоб під час випробувань нашої нації ми всі залишалися людьми та змінювати країну, починаючи з себе. Попереду ще багато роботи, але давайте робити це вже зараз, кожного дня.

Маленькими кроками ми даруємо реабілітацію все більшій кількості людей та якщо інколи здається, що 100 гривень нічого не означає, саме вони можуть закрити збір у 75 000 гривень і забезпечити фізичну реабілітацію наступному бійцю ЗСУ.

Приєднуйтеся!

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01