Допомога Андрію - результат, досягнутий завдяки спільним зусиллям

Наша команда працює над створенням маленьких відеозвітів про допомогу захисникам України для того, аби всі наші друзі та колеги бачили, що кожна гривня з ваших донатів йде за призначенням. Ми знаємо, що наразі відкрито дуже багато різних зборів, і ми дійсно закликаємо вас перевіряти їх на звітність і прозорість. Саме тому ми обрали такий шлях – взяти відповідальність за свою благодійність і публікувати відео про результати реабілітації воїнів, озвучувати думку самих героїв, як і реабілітологів, а також показувати витрати на надану допомогу, щоб звітувати про виконану роботу.

Як можна побачити з відео, з травмованими бійцями працюють професіонали. Поранення дійсно важкі, бійці потребують психологічної та фізіологічної підтримки, але хто як не ми допоможемо нашим героям, що віддають своє здоров’я за наш майбутній мир і безпеку?

На цьому відео історія Андрія. Він отримав кульове поранення ще до початку повномасштабного вторгнення. Поранення викликало черепно-мозкове пошкодження під час виконання бойових завдань на фронті. Війна триває вже 9 років, а незалежність України не дає спокою окремим нашим сусідам і того більше. Андрію важко. Проте подивіться, як щиро він радіє маленьким перемогам і знову намагається жити щасливо. Дякуємо кожному, хто долучився до цього збору! Дякуємо команді з реабілітації! Наші маленькі кроки втілюють великі мрії. Рухаємося та допомагаємо далі!

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01