Як дізнатися, що нічні лінзи мені підходять

Перш за все, не займайтеся самолікуванням. Пацієнт не може сам собі прописати нічні лінзи та обрати алгоритм лікування. Навіть якщо після ознайомлення з усією інформацією ви вважаєте себе чи свою дитину кандидатурою для ортокератології – спочатку пройдіть діагностику зору та професійний огляд лікаря.

Око – складний орган. Його конфігурації потребують аналізу на якісному обладнанні та під пильним наглядом спеціаліста. І тільки після консультації офтальмолог може поставити діагноз і запропонувати всі можливі шляхи лікування для вашого випадку.

Ступінь короткозорості, показники рогівки, якість зору та комфорт використання – все це є аспектами ухвалення рішення щодо застосування нічних лінз. Період адаптації – 2 тижні. Зір покращується поступово та якщо за цей час ви все ще відчуваєте дискомфорт – зверніться до свого лікаря. Такі випадки є не частими, разом з цим ми маємо говорити про це та попереджати пацієнта щодо всіх можливих нюансів.

За статисткою клініки «АЙЛАЗ», 85% наших пацієнтів досягають 100% зору завдяки нічним лінзам Paragon. Почніть з консультації, щоб отримати можливість змінити ваше життя чи життя вашої дитини назавжди!

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01