Шановні колеги та друзі!

Як бачите, наша робота з відновлення здоров’я українських військових триває та ми продовжуємо проводити реабілітацію бійців. Звіт з іменами й всіма нашими витратами, як і обіцяли, додаємо до матеріалу. На нашому сайті з реабілітації поранених захисників України, на сторінках у Фейсбуці та в Інстаграмі ви можете побачити окремі унікальні історії воїнів, почути про їх мрії, розчарування та наново поставлені цілі. Їх мужність надихає, вони люблять життя та вірять у Перемогу. Хто ми такі, щоб не підтримати їх у цьому!

На нашій монобанці вже знову накопичено певну суму. Ви завжди можете доєднатися до збору, адже «АЙЛАЗ» щомісяця передає в реабілітаційний центр 150 тисяч гривень. Велика подяка від нашого керівництва та усієї команди за кожного, хто долучився до цього проєкту! Ми мріяли хоча б про декілька врятованих життів, а на разі допомогли значно більшій кількості людей і не думаємо зупинятися.

Війна триває вже довго, багато хто втомився та інколи здається, що немає кінця цьому болю й несправедливості. Не піддавайтеся емоціям, не шукайте винних, підтримуйте українців, які захищають Україну, хто і де б вони не були, та робіть добро на тому місці, де ви поставлені Богом. Все інше – після Перемоги, а вона обов’язково буде! Ви також можете підтримати проєкт з реабілітації поранених захисників України.

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01