Це наступна історія проєкту допомоги військовим від клініки «АЙЛАЗ». Сергій отримав травму ще на початку повномасштабного вторгнення у травні 2022 року. Пройшов рік боротьби з труднощами пересування на інвалідному візку та самообслуговуванням себе в таких непростих умовах. Двоє маленьких дітей і життя на селі вимагають від Сергія бути більш мобільним і сильним.

Військовий сам зателефонував у наш реабілітаційний центр і запитав про допомогу. На той момент спільними зусиллями – пацієнтами та партнерами клініки «АЙЛАЗ» – була зібрана повна монобанка, тож ми вирішили направити гроші саме на допомогу Сергію.

Всю зібрану суму до копійки було передано в центр, вона повністю покрила реабілітацію пацієнта, про що був зроблений документальний і відеозвіт. Ми довіряємо нашим партнерам і собі, але робимо це прозоро й так детально публікуємо кожен свій крок, аби дати приклад владі, уряду, керівникам інших бізнесів, блогерам, інфлюенсерам тощо про те, що наша перша перемога – це чесність. Тільки так українська нація зміцниться, зросте та відродиться для нової України!

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ! 

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01