Медичний центр «АЙЛАЗ» забезпечує реабілітацію військовослужбовця ЗСУ Олександра - 01

Пацієнт Олександр, що страждає наслідками перенесеної гострої димієлінізуючої полінейропатії, завершив 30-денний курс реабілітації. Під час лікування він пройшов індивідуальні заняття з фізичним терапевтом, ерготерапевтом, нейропсихологом, отримав комплекс рекреаційних процедур. Результати показали часткове досягнення реабілітаційних цілей через складнощі з психічним здоров’ям і психоемоційним станом, викликані тривалим періодом адаптації.

Головні цілі були спрямовані на вдосконалення техніки користування кріслом на колесах активного типу. Обстеження показало покращення в навичках керування цим допоміжним засобом. Нейропсихолог відзначив виражену непродуктивну напруженість і низьку нервово-психічну стійкість у пацієнта, рекомендувавши продовження активної реабілітації та залучення до спортивної діяльності й плавання.

Ми бажаємо Олександру не здаватися, а далі рухатися вперед. Його життя збережено, за нього бореться країна, для нього збираються кошти. Він не один, бо чужих українців для нас не існує.

Ми просимо всіх наших колег, друзів і бізнес долучатися до проєктів з психологічної реабілітації та фізичного відновлення військовослужбовців ЗСУ. Ми всі маємо бути залученими для нашої Перемоги. Тільки разом і тільки до вільної та незалежної України!

Логотип АЙЛАЗа

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01