Продовжуємо збирати кошти на реабілітацію військових - історія Максима - 01

Медичний центр «АЙЛАЗ» продовжує збирати кошти на реабілітацію військових. Ми дуже пишаємося тим, що наша репутація та відкрито опубліковані звіти дозволяють фінансувати медичну допомогу для сміливих хлопців і чоловіків, які стали на захист України. За два роки багато змінилося, але наша ініціатива не зникла, ми все так само шоковані цією війною та не будемо до неї звикати за жодних умов.

Отже, пацієнт Максим, який страждає від посттравматичного пошкодження правого сідничного нерва, успішно завершив 30-денний курс реабілітації. Під час проходження курсу пройшов комплекс індивідуальних занять з фізичним терапевтом, нейропсихологом, а також процедури з рекреації. Результати показали покращення м’язового контролю правої стопи.

Обстеження підтвердило поліпшення у виконанні фізичних вправ, таких як підтягування на перекладині та біг на дистанції. Пацієнт потребує подальшої активної реабілітації для вдосконалення функції бігу. Бажаємо Максиму психологічного й фізичного здоров’я та дякуємо за все, що він зробив для України!

Ви завжди можете допомогти реабілітації українських захисників. Приєднуйтеся!

Логотип АЙЛАЗа

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01