Історія військовослужбовця Олега - 01

Перед вами історія Олега, який пройшов реабілітацію завдяки нашим з вами спільним донатам. Ці збори дуже важливі для колективу медичного центру «АЙЛАЗ», адже наші чоловіки, брати та близькі люди також стоять на варті збереження суверенітету України, борються за нашу свободу та право на існування. Ми не хочемо ніколи думати, що не зробили все можливе для допомоги тим, хто був на фронті. Ми не хочемо здаватися та діємо заради нашої спільної Перемоги!

Військовослужбовець Олег отримав наслідки вогнепального осколкового дотичного проникного поранення у лобно-тім’яній ділянці, а також травми нижніх кінцівок з порушенням ходи та опори.

Протягом 30 днів з 13.06.2024 по 12.07.2024 він взяв участь у реабілітаційно-відновлювальній програмі, під час якої пройшов:

  • індивідуальні заняття з фізичним терапевтом – 50 годин;
  • індивідуальні заняття з нейропсихологом – 8 годин;
  • індивідуальні заняття з ерготерапевтом – 20 годин;
  • групові заняття з рекреації – 44 години.

Результати: досягнуто реабілітаційних цілей, спрямованих на зменшення ризику падіння, вдосконалення навичок незалежної та самостійної ходьби, покращення загальної витривалості й сили.

Висновок нейропсихолога: психофізичний стан стабільний, рівень нервово-психічного напруження в межах, що дозволяє повноцінно справлятися зі своїми обов’язками. Легко переходить від однієї діяльності до іншої.

Продовжуємо допомагати, приєднуйтеся!

Логотип АЙЛАЗа

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01