Лікарі офтальмологічного центру «АЙЛАЗ» на телеканалі «Прямий»

Як зупинити динамічний розвиток короткозорості у дітей: поради лікарів офтальмологічного центру «АЙЛАЗ» на каналі «Прямий».

Сьогодні питання короткозорості у дітей стає все актуальнішим, оскільки кількість діагностованих випадків продовжує зростати. У програмі «Медексперт» на телеканалі «Прямий» лікарі офтальмологічного центру «АЙЛАЗ» поділилися важливими порадами щодо профілактики короткозорості у дітей.

Офтальмологи Авер’янова Оксана Сергіївна та Прохвачова Олена Станіславівна надали потужну актуальну інформацію про те, як можна уповільнити розвиток цього захворювання. Вони наголосили на важливості регулярних оглядів у фахівців, обмеження часу за гаджетами, забезпечення фізичної активності та правильного освітлення під час навчання й читання. Ми пишаємося тим, як майстерно наші спеціалісти обізнані в темі, як презентують офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» і демонструють чудове володіння українською мовою.

Окрему подяку висловлюємо ведучій передачі Катерині Трушик за її професіоналізм і коректне ведення розмови. Вдумливий підхід ведучої дозволив глибше розкрити тему та донести її до широкої аудиторії.

Ортокератологія – це сучасний метод нічної корекції зору, що стає все популярнішим серед батьків, які прагнуть забезпечити своїм дітям якісне та ефективне розв’язання проблеми короткозорості. Лінзи, що носяться вночі, дозволяють дітям протягом дня насолоджуватися чітким зором без окулярів або контактних лінз.

Чому саме цей метод варто обрати для ваших дітей? Подробиці від експертів офтальмологічного центру «АЙЛАЗ» у програмі «Медексперт» на телеканалі «Прямий». Запис ефіру завжди доступний для перегляду:

Подаруйте дитині свободу та комфорт разом із нічною корекцією зору!

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01