2

Молоді фахівці офтальмологічного центру «АЙЛАЗ» із задоволенням взяли участь у провідній офтальмологічній конференції «Євроретина-2024», що проходить у Барселоні!

Цей захід, що є однією з найважливіших подій у галузі офтальмології, присвячений патологіям сітківки, вітреоретинальній хірургії, інноваційним технологіям і генетичним дослідженням. Учасники мають можливість ознайомитися з найновішими методами лікування захворювань сітківки, таких як вроджені аномалії, відшарування сітківки, діабетична ретинопатія, вікова макулярна дистрофія, травматичні ушкодження та інші.

Особливу увагу приділено інноваційним підходам у вітреоретинальній хірургії. Сучасні лазерні технології та мікрохірургічні методи допомагають досягати високих результатів у лікуванні складних випадків, сприяючи швидшій реабілітації пацієнтів і підвищенню їхньої якості життя.

Генетичні дослідження відкривають нові перспективи у діагностиці та лікуванні спадкових захворювань сітківки, дозволяючи лікарям точніше визначати й лікувати рідкісні патології.

Серед учасників конференції – наша колега, лікарка-офтальмолог Жупан Дана Богданівна, яка раніше проходила стажування в Оксфорді. Її нові знання та досвід, отримані на конференції, сприятимуть подальшому розвитку нашого офтальмологічного центру та покращенню якості лікування пацієнтів у ньому.

Щиро дякуємо організаторам за можливість навчання й професійного розвитку!

Логотип АЙЛАЗа

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Поставте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» www.ailas.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01